Salariat al CE Oltenia, trimis în judecată

Un lăcătuș mecanic de la Jilț Sud a fost trimis în judecată, zilele trecute, pentru lovire și alte violențe. Acesta s-ar fi luat la harță cu un amic de pahar.

Fapta s-a petrecut în decembrie 2021. “În timpul şederii lor în cafe-bar, inculpatul şi persoana vătămată au purtat discuţii contradictorii, primul reproşându-i celui de-al doilea că nu îi oferă băuturi alcoolice, astfel cum făcuse el la rândul său, în nenumărate rânduri”, se arată în rechizitoriu.

Ca să evite un scandal, amicul a plecat la casa lui. Lăcătușul mecanic l-a abordat însă pe pagina de socializare și în final s-a dus peste el acasă.

“Că, în timpul discuţiilor purtate, persoana vătămată a fost apelată de câteva ori pe reţeaua de socializare facebook de către inculpat, însă nu i-a răspuns acestuia datorită discuţiilor contradictorii pe care le purtaseră anterior în cafe-bar. Că, în jurul orelor 23:50, la uşa locuinţei persoanei vătămate s-au auzit bătăi, astfel că aceasta a mers pe hol să deschidă, ceilalţi trei martori rămânând în camera unde consumau băuturi alcoolice. Când a deschis uşa, persoana vătămată l-a observat pe inculpat, care a început să-i reproşeze aceleaşi lucruri ca şi în bar şi în plus faptul că nu îi răspundea la telefon. Că, discuţiile celor doi au degenerat rapid, iar în jurul orei 00:20, inculpatul a lovit-o pe persoana vătămată cu pumnii în zona feţei, doborând-o la pământ şi producându-i leziuni traumatice la nivel suprasprâncenos drept, la nivelul obrazului stâng, la nivel temporo-mandibular stânga şi avulsia dintelui 25 şi mobilitatea dintelui 36, care au necesitat pentru vindecare 8-9 zile îngrijiri medicale, de la producere”, mai menționează sursa citată.

Fiind audiat, inculpatul a recunoscut că a lovit-o cu pumnul în zona feţei pe persoana vătămată, o singură dată, întrucât era supărat pe aceasta că nu i-a făcut cinste cu băuturi alcoolice atunci când a avut bani, deşi el făcuse acest lucru de fiecare dată când băuseră împreună. Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Motru.

Vizualizări: 4,648

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: