S-au certat pe un cavou. Persoană condamnată pentru amenințare

O persoană a fost condamnată de Judecătoria Motru la plata unei amenzi penale de 2.000 pentru amenințare. 

Pompiliu Cristian Șoșoi s-a certat cu un localnic pentru construcția unui cavou lângă o biserică. Partea vătămată sesiza mereu când se construia un cavou în zona respectivă, susținând că terenul cu îi aparține și că nu au dreptul să facă locuri de veci pe terenul ei. Cristian Șoșoi a primit o comandă pentru construcția unui cavou. Potrivit rechizitoriului, acesta știa că persoana respectivă sesiza orice construcție pe terenul respectiv și a mers la aceasta cu intenția de a o amenința. La un moment dat, constructorul a scos din mașină un ciocan și a amenințat persoana că o s-o omoare dacă va veni să-l deranjeze în timpul construcției. 

„Persoana vătămată s-a deplasat cu un autoturism pe raza municipiului Motru, împreună cu fiul ei, iar în momentul în care au revenit la domiciliul lor, inculpatul a coborât din autoturismul cu care venise în faţa locuinţei persoanei vătămate, a purtat o discuţie cu martorul, în timpul căreia inculpatul i-a spus acestuia că urmează să edifice un cavou, ameninţându-i că în situaţia în care persoana vătămată şi martorul vor veni la acel cimitir, el îi va omorî.

Că, în continuare, persoana vătămată s-a deplasat la inculpat, a purtat o discuţie cu acesta, iar în timpul acestei discuţii, inculpatul a luat un obiect contondent din autoturismul cu care venise, i l-a arătat persoanei vătămate spunându-i că îi va da în cap şi îl va omorî în situaţia în care va veni în cimitirul unde inculpatul efectua lucrarea. (…) Ameninţările inculpatului i-au produs persoanei vătămate o stare de temere, motiv pentru care persoana vătămată i-a solicitat fiului ei să ceară sprijinul unui echipaj de poliţie, sesizând telefonic organele de poliţie care au sosit la puţin timp, la faţa locului“, se arată în rechizitoriu.

Vizualizări: 1,245

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: