S-a trezit cu ursul în casă!

Sperietură soră cu moartea pentru un gorjean din Baia de Fier! Noaptea trecută, un urs i-a intrat în casă. Cel mai probabil, animalul sălbatic era în căutare de hrană. El a făcut praf ușa de la bucătărie și a fugit cu o plasă plină cu pâine.

Ilie Gabriel Basaraba a postat un video pe grupul de Facebook destinat locuitorilor din Baia de Fier. Pe filmare, după ce pericolul a trecut, omul face haz de necaz de întâmplarea petrecută în casa lui.

„A intrat ursul peste mine, nu este mare lucru. Doar mi-a spart geamul și partea de jos a ușii de la bucătărie. Nu a luat mare lucru. Mi se pare că are pretenții foarte mari, brânza, laptele, ouăle nu-i plac. În schimb a fugit cu o sacoșă cu pâine”, spune Ilie Gabriel Basarabă, în timp ce filmează pagubele produse de animalul sălbatic.

Nu este pentru prima dată, în această toamnă, când urșii se apropie de locuințele oamenilor. De multe ori, sătenii din zonele de munte au fost avertizați că pe ulițele lor au fost văzute aceste animale sălbatice despre care se știe că pot fi foarte periculoase.

Vizualizări: 3,123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: