Romanescu spune că cetățenii needucați ar transforma orașul într-o toaletă publică

Târgujienii se plâng că nu sunt suficiente toatele publice în municipiu și sunt nevoiți să se roage de angajații cafenelelor să le permită să meargă la baie. La unele dintre acestea este pusă condiția de plăti o consumație pentru a putea folosi toaleta. Deși confirmă că este o problemă, primarul nu vede o rezolvare deoarece crede că cetățenii nu sunt educați. Tot el mai spune și că angajații firmei Edilitara, care trebuie să întrețină curățenia, nu se ocupă serios. 

Primarul Marcel Romanescu a declarat pentru Gorj TV că nu vrea ca orașul să se transforme într-o toaletă publică. Asta s-ar întâmpla dacă ar lua în calcul dorința cetățenilor care cer mai multe toalete publice. Cetățenii nu sunt foarte educați, sugerează Romanescu. El a explicat că în acest moment societatea Edilitara întreține și nu prea patru toalete publice în Târgu Jiu, două în parcuri și două în piețe.   

”Este adevărat, e o problemă ridicată de cetățeni pe bună dreptate, dar eu nu mi-aș dori ca municipiul Târgu-Jiu să ajungă o toaletă publică. 

Oriunde duci o toaletă publică din momentul acela apar și probleme. Prin societatea Edilitara administrăm patru toalete publice, în Parcul Central, Coloană și cele două din piețe, pe de o parte și determinat de faptul că nu întotdeauna angajații își fac datoria, dar mai avem și ceva probleme legat de educația noastră. O toaletă este extrem de greu de întreținut. Avem în vedere achiziționarea unor toalete ecologice, dar trebuie să ne gândim unde le vom monta”, a declarat primarul Marcel Romanescu. 

Vizualizări: 2,736

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: