Revelion cu foc de tabără și țuică fiartă

În ciuda austerității trasată de la București, mulți edili din Gorj au găsit soluții pentru ca oamenii din localitățile pe care le conduc să petreacă Revelionul împreună ca și până acum. La Roșia de Amaradia, de exemplu, va fi un foc de tabără până după miezul nopții. 

Oamenii vor primi gratis tocăniță, vin fiert ori țuică fiartă. Apoi se vor bucura și de un spectacol de muzică populară. 

"Se apropie momentul sărbătorilor de sfârsit de an, fiind si un prilej de bucurie si revedere cu cei dragi. Dacă doriți să suplimentați bucuria, cu ocazia sărbătorilor de iarnă , vă invit să fiți prezenți în noaptea de “Anul Nou” începând cu orele 19 și “până la anul”, pe stadionul din centrul localității si în sala de festivități, să petrecem împreună trecerea în noul an asa cum am făcut-o mereu. Si anul acesta surprizele vor fi pe măsura momentului. 

Vom avea pe stadion un foc de tabără, țuică fiartă, vin fiert, ceai fierbinte, tochitură si berbec la proțap.

Muzica va condimenta evenimentul cu atmosferă de voie bună. Vom avea prezenți 4 interpreți de muzică populară care ne vor încânta cu prestatia lor si ne vor determina să intindem hore si dansuri populare în jurul focului de tabără. La cumpăna dintre ani, vom urmări si un minunat foc de artificii", anunță primarul Liviu Cotojman. 

Galerie foto


Vizualizări: 2,345

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: