Recital Mircea Baniciu, la Târgu Jiu

Clubul Rotary din Targu Jiu va organiza vineri, 10 mai, Balul Rotary 2019. Balul are drept scop strângerea de fonduri pentru acordarea unor burse de excelență. Este vorba de 3 astfel de premii, fiecare a câte 1000 de euro, destinate elevilor, studenților și masteranzilor din județul Gorj, care s-au înscris în competiția organizată de Clubul Rotary Târgu Jiu. Prin aceste recompense, organizatorii urmăresc identificarea, susţinerea, dezvoltarea şi promovarea talentelor.

Cu ocazia Balului Rotary, cântărețul și chitaristul român Mircea Baniciu va susține un recital. Evenimentul va avea loc la un restaurant de pe Insulița Jiului din Târgu Jiu. Manifestările vor începe la ora 18:30 și se vor încheia spre miezul nopții. Balul Rotary se află anul acesta la cea de-a II-a ediție. ”La ediția din acest an, la Balul Rotary va participa Mircea Baniciu. Vom avea surprize pentru participanți. Îi așteptăm pe toți doritorii să vină la bal”, a declarat Ștefan Ghimiși, membru al Clubului Rotary Târgu Jiu.

Cei care doresc să ia parte la eveniment trebuie să confirme prezența pe adresa de email: [email protected]. Ultima zi pentru înscrieri este 6 mai. Donația minimă va fi de 225 lei de persoană.

Vizualizări: 808

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: