Primar: Ar trebui să le dea de gândit la politicienii din județul Gorj

De 15 ani se vorbește că mineritul strânge cureaua, dar nu s-a pus nimic în loc. E nemulțumirea pe care o strigă public un primar din Gorj. Vili Pasăre, din Dragotești, a mărturisit că i-a atras atenția valul mare de dosare care au fost depuse la Complexul Energetic Oltenia pentru doar 35 de posturi scoase la concurs. Două mii de persoane s-au arătat interesate de ele. „Ar trebui să le dea de gândit celor din minerit”, a spus Vili Pasăre.

Primarul din Dragotești s-a arătat dezamăgit și de faptul că autoritățile din Gorj și nu numai n-au găsit o alternativă la minerit și energie. Așa se face că forța de muncă a plecat spre alte județe.

“Circulă o lozincă. Cel mai mare municipiu din Gorj e Timișoara”, a mai spus primarul Vili Pasăre, făcând referire la numărul mare de gorjeni plecați în Banat pentru joburi mai bine plătite.

“Nemulțumirea mea ar fi că ei au scos 35 de posturi și au venit 2.000 de candidați pe ele. Ar trebui să le dea de gândit la politicienii din județul Gorj și nu numai politicienilor. În primul rând, și celor din minerit. Să facă o analiză mai severă. Circulă și o lozincă. Cel mai mare municipiu din Gorj e Timișoara. Mașinile de Gorj s-au mutat acolo. Tinerii noștri pleacă unde se plătește mai bine. Noi nu ne-am gândit să găsim altceva în loc. Se vorbește de 15 ani că mineritul strânge cureaua”, a spus primarul din Dragotești, Vili Pasăre, la Radio Infinit.

Vizualizări: 2,689

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: