Pregătiri pentru Turneul național de tenis organizat de Ghiocela

Cea mai mare competiție sportivă de la nivelul municipiului Motru se apropie. Este vorba de Turneul Național de Tenis pentru seniori, organizat de societatea Ghiocela, susținută de această dată de Alpha Bank. Zeci de tenismeni valoroși din țară sunt așteptați să ia parte la acest turneu, aproape jumătate fiind din localitate. Administratorii bazei sportive lucrează în prezent la amenajarea terenurilor pentru a asigura cele mai bune condiții pentru sportivii care "se vor bate" sâmbătă și duminică pentru marele trofeu.

Câteva zeci de tenismeni s-au înscris la Turneul Național de Tenis organizat de societatea Ghiocela din municipiul Motru. Competiția se va desfășura weekend-ul acesta, în zilele de 6 și 7 august, pe terenurile proprii ale societății. Spațiile de joc sunt pregătite în această perioadă de administratorii bazei sportive, astfel încât sportivii înscriși în competiție să beneficieze de cele mai bune condiții de joc. Au fost făcute inclusiv noi investiții în acest sens. "Ne pregătim pentru această competiție sportivă. Punem la punct terenurile, am dat comandă de două noi filee. Punem și zgură nouă, astfel încât totul să se desfășoare în cele mai bune condiții. Participanții din Motru la acest turneu vor veni vineri seara să facă ultimele pregătiri. Sunt așteptați și ceilalți participanți la aceste antrenamente. Sâmbătă la ora 8 dăm startul turneului", a declarat Marian Băleanu, administratorul bazei sportive a societății Ghiocela Prod Com SRL.

Premii
Competiția se va desfășura pe două nivele de pregătire. Cei mai buni sportivi vor fi recompensați de organizatori. "Sunt în jur de 40 de sportivi înscriși la turneu. Sunt din Motru, Târgu Jiu, Craiova, Severin, Strehaia, și alte localități. Se vor face grupe, pe nivelele 5 și 7. Nivelul 5 are două grupe iar nivelul 7 are trei. Nivelul 7 este mai avansat. Câștigătorii vor fi recompensați cu premii oferite de sponsorul competiției, vor fi medalii, diplome, trofeul", a mai spus administratorul bazei sportive a societății Ghiocela Prod Com SRL.
După acest turneu național, administratorii bazei sportive vor organiza unul județean. În cadrul acestuia vor exista competiții, atât pentru tenismenii seniori, cât și pentru cei mici, de juniori.  

Vizualizări: 2,173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: