Portofel plin cu bani, găsit de o profesoară. Vezi ce a făcut cu el!

Gestul unei profesoare din Târgu Cărbunești este lăudat pe Internet. Aceasta a găsit un portofel plin cu bani și l-a returnat persoanei care îl pierduse. De cele mai multe ori, cei care găsesc obiecte pierdute se adresează polițiștilor,  însă profesoara în cauză a preferat să se ducă personal la femeia care își pierduse bunul.

Un mesaj plin de mulțumire, din partea fiicei celei care și-a pierdut portofelul, a fost postat pe o pagină de Facebook folosită de oamenii din Târgu Cărbunești. Aprecierile au curs râuri. 

"Vreau sa mulțumesc pe aceasta cale doamnei prof. Oana Cioplea pentru ca a returnat portofelul pe care mama mea îl uitase in căruțul de cumpărături, la Penny. Având buletinul in portofel, doamna l-a adus personal mamei care plângea si își luase gândul de la el. In portofel era suma de 9 000 de lei, bani ce urmau sa fie folosiți de mama pentru un tratament, alte carduri si documente. Se pare ca mai exista oameni minunați pe lumea asta! Nu am cuvinte sa mi exprim Mulțumirea, doamna a refuzat orice recompensa. Rog administratorii sa aprobe postarea si urez tuturor sa si păstreze bunătatea inimii indiferent de dificultăți", este mesajul postat pe Facebook.

Vizualizări: 2,095

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: