Pompe pentru spălarea anvelopelor la ieșirea de pe drumurile forestiere

Într-o comună din Gorj au fost montate pompe stradale la ieșirea de pe drumurile forestiere, astfel încât șoferii să spele roțile înainte de a intra în Runcu. 


 Pentru că Runcu este declarată zonă turistică de interes local și aici ajung foarte mulți turiști din țară și din străinătate pe tot parcursul anului, autoritățile au grijă la fiecare detaliu pentru ca vizitatorii să plece cu o impresie bună și de ce nu să mai revină.


Pentru că în zonă se exploatează și material lemnos dar traseele montane sunt preferate și de pasionații de off-road, autoritățile locale din Runcu au vrut să se asigure că infrastructura rutieră nu va avea de suferit.


”Avem în vedere faptul că Runcu este stațiune turistică de interes local dar în același timp sunt și multe parchete date în exploatare, am montat pompe stradale la ieșirea de pe drumurile forestiere la asfalt. Cei care vin din munte, fie cu lemne, fie de la plimbare, au posibilitatea să-și spele anvelopele la aceste pompe stradale ca să nu intre pe drumurile asfaltate cu nămol. Cei care nu vor respecta acest lucru vor fi aspru sancționați de polițiștii locali. Până în acest moment nu am aplicat nicio sancțiune pentru că oamenii s-au conformat, au înțeles că trebuie să fim civilizați. Dacă vor exista cazuri nu vor trece cu vederea. Am montat acele pompe stradale pentru spălarea anvelopelor de nămol la coborârea de pe drumurile forestiere și se pare că s-a înțeles mesajul”, a declarat Adi Câmpeanu, primarul din comuna Runcu.

Galerie foto


Vizualizări: 1,447

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: