Pistolarul cu cagulă a fost condamnat

Bărbatul din Târgu Jiu care în luna august a vrut să jefuiască o pensionară a fost condamnat joi la un an și șase luni de închisoare, cu executare. Cel numit pistolarul cu cagulă trebuie să îi plătească victimei 15.000 de lei daune morale și materiale.

Iată cum a povestit femeia întreaga întâmplare: “În momentul în care se afla în apropierea scării blocului său a simţit cum o persoană care se afla în spatele său a prins cu mâinile de toartele poşetei pe care o purta pe braţ, încercând să i-o smulgă. A menţionat că a strâns cu mâinile de geantă, astfel că persoana respectivă nu a reuşit să-i ia geanta. A declarata că persoana respectivă a împins-o, moment în care s-a dezechilibrat şi a căzut pe trotuar, iar ca urmare a căzăturii s-a lovit la şoldul piciorului drept de bordură. A strigat după ajutor, iar imediat a observat un echipaj al poliţiei locale Târgu jiu care a plecat în urmărirea persoanei respective şi la scurt timp a venit cu aceasta încătuşată. Deoarece a acuzat dureri a fost chemată la faţa locului ambulanţa care a transportat-o la SJU Tg Jiu”.

Rana femeii a fost destul de serioasă, necesitând aproape 80 de zile pentru vindecare.

Agresorul, Marin Boboc, a mai avut și alte probleme cu legea. În vară se plimba prin Târgu Jiu în ținută de camuflaj, cu cagulă pe cap și un pistol la brâu, probabil de jucărie.

Vizualizări: 1,479

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: