Partidul face diferența dintre un primar hotărât și unul care nu e zdravăn la cap. Explicația unui lider PSD Gorj!

Liderul PSD Gorj Mihai Weber nu crede că primarul din Urdari ar pleca la alt partid deoarece nu ar fi normal, având în vedere câți bani ”i-a dat”. Astfel, contractele semnate prin PNRR și Anghel Saligny sunt ai liderilor locali și EI îi împart.

Culmea este că tot Weber se afișează cu primari de la alte partide despre care spune că vor candida din partea PSD la următoarele alegeri, însă nu este clar dacă acțiunile acestora se acceptă, din moment ce ei vin la PSD, nu pleacă.


Într-o emisiune la Radio infinit, el s-a referit la primarul Mihai Calotă de la Urdari, despre care se vehiculează că ar pleca la PNL. Weber crede că acesta nu este zdravăn la cap dacă pleacă.

”Păi cum să treacă? Cum se duce primarul ăla de la Urdari când eu personal am mers cu el și am făcut dispensare și am dat bani pentru dispensar în comuna Urdari, când și-a luat bani pentru reabilitare prin Anghel Saligny de drumuri și a primit rectificări. Cum ar putea să se ducă în fața electoratului primarul de la Urdari că mi-a venit exemplu acum, să zică: domne eu trec la altă formațiune politică.  Cum ar percepe oamenii? Ca pe un om care ori are niște datorii imense și trebuie să-și plătească datoriile, ori nu este zdravăn la cap”, a spus acesta.


Tot el dă exemplul unui primar PNL, Dumitru Modrea, de la PNL, care ar veni la PSD. Modrea a și fost văzut la ședințele PSD Gorj. Despre acesta Weber spune că este ”hotărât”.

Vizualizări: 3,101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: