Pandurii, zece zile de cantonament cu pregătire fizică

Pandurii Târgu Jiu a anunţat oficial că echipa se află într-un stagiu de pregătire pe care îl efectuează la baza proprie de pregătire. Jucătorii lui Călin Cojocaru vor râmâne cantonaţi pentru zece zile, urmând să facă doar pregătire fizică fără nici un joc amical.

Pandurii Târgu Jiu are la dispoziţie o lună de zile pentru a pregăti noul sezon de Liga 3. Reunită mai devreme decât restul echipelor din eşalonul trei, în speranţa că ar putea juca tot în Liga 2, echipa a trecut printr-o serie lungă de meciuri de verificare pentru a se definitiva lotul. Din cei peste 40 de jucători pe care i-a avut la pregătire în primele trei săptămâni de pregătire, antrenorul Călin Cojocaru pare să se fi oprit la cei 22 de jucători pe care i-a folosit la ultimul amical, cu CS Hunedoara.

Cantonamentul echipei este la Centrul de Copii şi Juniori al clubului iar pregătirea se va efectua doar pe plan local, în baza sportivă de la Târgu Jiu. Antrenorul Călin Cojocaru a precizat, după intrarea jucătorilor în cantonament, că se va pune accent pe pregătirea fizică a jucătorilor şi nu s-a programat nici un meci amical pentru perioada de cantonament: „De astăzi am intrat în cantonament aici, pe plan local. Urmează să ne pregătim mai ales fizic foarte bine şi pe perioada cantonamentului nu vom mai avea nici un meci amical programat, tocmai pentru a ne pregăti cât mai bine. Iar la ieşirea din cantonament urmează să avem un meci de verificare”.

Antrenamentele fizice au început deja de joi pe terenul de antrenament al echipei Pandurii dar vor continua atât pe pista Stadionului Municipal cât şi la sala de forţă a clubului.

Vizualizări: 959

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: