Pandurii - probleme multe, zero puncte

Pandurii Târgu Jiu se confruntă în continuare cu tot felul de probleme, iar pe lângă cele din afara terenului, echipa are probleme serioase şi pe teren. Înaintea etapei a patra, gorjenii nu au luat nici un punct, dar au şi un meci mai puţin disputat.

Pandurii Târgu Jiu va disputa în week-end meciul cu Concordia Chiajna din etapa a patra a Ligii 2. Jocul este programat în deplasare, dar gorjenii speră să repete măcar jocul bun de la meciul cu Rapid din etapa a doua.

Pandurii nu a reuşit să ia nici un punct din primele două etape în care a jucat, un meci nefiind încă programat. Gorjenii au pierdut greu meciul din etapa a doua cu Rapid, dar apoi au suferit o înfrângere umilitoare în etapa a treia când au pierdut cu 5-0 jocul cu Turris de la Târgu Jiu. În urma acestui joc suporterii pandurilor i-au aşteptat pe jucători şi și-au exprimat nemulțumirea față de jocul slab al echipei.

Antrenorul Călin Cojocaru a explicat că problemele administrative de la club îl împiedică, deocamdată, să pregătească echipa în condiții normale. „Nu am avut un ciclu normal, săptămânal, în care să pregătesc echipa, și nici toți jucătorii legitimați din cauza diferitelor probleme administrative. E normal ca lumea să fie nemulţumită, dar nu se cunosc multe aspecte de la echipă, sunt multe probleme, dar încercăm să le depăşim pe toate şi să fim puternici, pentru că mai e puţin timp până lucrurile vor intra în normal”, a spus Cojocaru la Accent Tv.

Acesta a făcut apel la suporteri să fie mai aproape de echipă: „Mi-aş dori ca sprijinul suporterilor să fie real, cum au făcut suporterii de la Dinamo, altfel Dinamo era în Liga 2, Aşa trebuie să facem toţi, să tragem la aceeași căruţă dacă vrem să vedem Pandurii la nivelul la care a fost odată”.

Antrenorul pandurilor este convins că, cu sprijinul tuturor susținătorilor, echipa fanion a Gorjului poate depăși momentul delicat prin care trece.

În etapa următoare Pandurii va juca sâmbătă, de la ora 11:00, în deplasare cu Concordia Chiajna.

Vizualizări: 1,277

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: