Oltenii au meniul pregătit pentru cantonamentul din Antalya
Universitatea Craiova va pleca joi în Antalya cu tot cu bucătarul echipei care are grijă ca jucătorii să fie atenți la ceea ce mănâncă. Chef Andrei Voica le-a făcut un meniu pentru a fi în formă maximă în perioada care va urma.
Chef Andrei Voica i-a avertizat pe jucătorii Universității Craiova să fie atenți cu mâncarea de sărbători înainte de vacanță. Bucătorul „alb-albaștrilor” a declarat că oltenii trebuie să fie în formă maximă, pentru că urmează stagiul de pregătire din Antalya. „Este foarte important să nu exagereze, pentru că ar trebui să se gândească la ei în primul rând și la familiile lor. Trebuie să se păstreze, să înceapă anul foarte bine și fit. Vom pleca în cantonament și trebuie să îl înceapă așa cum trebuie”, a declarat Andrei Voica pentru fanatik.ro.
Cheful Universității Craiova speră ca a pregătit un meniu de campioni pentru jucătorii olteni. Acesta declară că oltenii vor avea două antrenamente zilnic, iar seara este foarte importantă proteina. „Campionatul bate la ușă, pentru că pe 21 avem primul meci, iar totul depinde de ei. Eu sper să fie un meniu de campioni, este un meniu special pentru pregătirea de iarnă, care este anunțat deja. Am încercat să combin, să avem carbohidrați, proteină și să avem orez, paste integrale, iar salatele să fie baza. Antrenamentele vor fi dure pentru că vor fi și două antrenamente pe zi, atunci seara este importantă proteina. Pe lângă asta am introdus somonul în meniu, care are Omega 3 și asta este important pentru ei”, a mai precizat bucătarul Universității Craiova.