Ofertă pentru cabanierii din Rânca 

O tânără artistă din zona montană Rânca le propune cabanierilor, dar și proprietarilor de pensiuni și restaurante o modalitatea de a-și înfrumuseța spațiile de cazare.


Dana Oniga, cunoscută mai ales pentru că este unul dintre cei mai buni instructori de schi, poate realiza lucrări cu imagini din Rânca de altă dată, dar și din prezent și în felul acesta se promovează și zona montană.


"Dacă vrei să îți înfrumusețezi camerele de pensiune, hotel sau cabană, barul, restaurantul sau apres-ski-ul cu imagini inspirate din Rânca de altădată și cabanele ei emblematice, posterele și cărțile poștale vechi ori fauna stațiunii, pot scoate la comandă printuri fine art premium pe hârtie profesională de bumbac imprimată cu Inkjet cu pigmenți, deci cu rezistență maximă la lumină.  Lucrările pot fi scoase în format A3 (170 lei/bucată) sau A2 (300 lei/bucată), pe hârtie de bumbac Hahnemühle Photo Rag de 310 g/mp și inkjet cu pigmenți și sunt compatibile cu majoritatea ramelor. Se emite factură", este anunțul Danei Oniga.


Lucrările pot fi și vândute turiștilor sau oferite că suvenir din partea gazdelor pentru clienții care le trec pragul.

Galerie foto





Vizualizări: 2,035

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: