O vedetă invitată la zilele unei comune din Gorj a refuzat sa mai urce pe scenă. Explicațiile primarului

Situație stânjenitoare pentru primarul din comuna Stejari, Robert Păiuși. Edilul a fost nevoit sa urce și să anunțe că una dintre invitatele care trebuiau să concerteze a refuzat să mai urce pe scenă. 

Evenimentul a avut loc ieri la Stejari și printre invitați speciali a fost Alexia și DJ Project.

"Știu că mai așteptați o surpriză, dar au fost momente de neînțelegere și între noi, de colaborare și din nefericire pentru noi Alexia a plecat. A avut ceva cerințe și a plecat. Promit că nu se mai întâmplă. Îmi pare rău”, a anunțat de pe scena edilul de la Stejari.

Robert Păiuși a explicat motivele pentru care Alexia a refuzat sa mai cânte la zilele comunei Stejari. "Trebuiau să ajungă formația la ora 12.00 pentru probe și ei au ajuns la ora 15.00. Am întrerupt festivalul pentru ei să monteze sculele și sa facă probele. După ce unu a bătut 48 de minute într-o tobă așa fără rost i-am mai dat 20 de minute să termine. Sunetistul s-a supărat că nici cei de la Neversea nu s-au purtat așa cu el și au decis sa plece. E alegerea lor".

Edilul este decis acum să-i acționeze în instanță."Eu am plătit. Au avut banii în cont. Ei nu au respectat contractul. Nu au prestat niciun serviciu. Din ce am înțeles de la organizator au cerut 30. 000 de lei. Le iau și banii și le scot și vedetismul din cap", a precizat primarul din Stejari.

Vizualizări: 11,956

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: