O tânără se întoarce la Târgu-Jiu să-și deschidă o afacere ca să-i ofere mamei un loc de muncă 

O tânără din Târgu-Jiu, proaspătă absolventă a unei Universități din Cluj-Napoca, specializată în ”Publicitate”, vrea să se întoarcă acasă și să-și deschidă o mică afacere pentru a-i oferi mamei sale un loc de muncă stabil. Andreea Burcea are 22 de ani și vrea să facă o plăcintărie. Ea are în plan să folosească materie primă de la producătorii locali.

Andreea Burcea a absolvit Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu”, iar apoi a plecat la Cluj-Napoca unde s-a licențiat în ”Publicitate”. În anii de facultate a învățat mult, dar a și pus în practică cunoștințele acumulate la cursuri, iar acum vrea să revină la Târgu-Jiu să le implementeze și aici. Dar mai are un motiv: vrea să-și ajute mama să aibă un locul de muncă stabil și liniștit pe care-l caută de câțiva ani.

”Îmi doresc să mă întorc foarte curând acasă, în Târgu-Jiu, orașul lui Brâncuși. Sunt entuziasmată că voi deschide un mic business în orașul natal, o Plăcintărie! Mama mea, care și-a dorit întotdeauna să aibă un loc de muncă stabil și liniștit în Târgu-Jiu, dar nu a găsit, este motivul pentru care am pornit în această aventură. Împreună vom pune suflet și vom crea un loc drag în comunitate.  Cu bănuții economisiți până acum pentru că am mai ajutat mici afaceri din Cluj în timpul facultății, dar și cu ce voi câștiga în această vară, vreau să pun ban pe ban și să pornesc din toamnă planurile pentru afacerea mea”, povestește Andreea Burcea

Ideea unei plăcintării a venit de la Cluj, acolo unde a ajutat ca o afacere ca aceasta să fie ”văzută”. ”Am întâlnit la un moment dat o doamnă care avea o gheretă, dar cu produse foarte bune, dar efectiv nu era ”văzută” de clienți. M-am oferit să-i fac design-ul grafic și tot ce ține de partea de publicitatea pentru că în asta m-am specializat la facultate și am reușit să o ajut să-și pună afacerea pe picioare. Așa mi-a venit ideea să fac și eu o plăcintărie  acasă, la Târgu-Jiu”, a scris Andreea pe Facebook. 

Andreea îți dorește că colaboreze cu producători locali din Gorj și să folosească materie primă bio la plăcintărie, nu produse din comerț. ”Vreau să dezvolt și o conexiune cu producătorii locali din Gorj. Îmi doresc să colaborez cu oamenii din comunitate, mai exact cu producători care pun suflet în ceea ce fac. Vreau să avem brânză, cașcaval, dulceață și alte produse cu gust românesc. În primă fază o să încep cu acei faimoși langoși cu diverse umpluturi și apoi plăcinte”, povestește Andreea Burcea.

Galerie foto



Vizualizări: 12,765

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: