Nunta de Aur, marcată într-o comună din Gorj

Cupluri din localitatea Bumbești Pițic, care anul acesta împlinesc 50 de ani de când și-au unit destinele vor fi sărbătorite de autoritățile locale. Acestea promit că evenimentul „Nunta de aur” va fi unul plin de surprize pentru participanți.

Pe lângă cuplurile care vor fi sărbătorite, la petrecere au fost invitați toți cetățenii din Bumbești Pițic care au peste 65 de ani.

„Autorităţile locale ale comunei noastre, în persoana doamnei primar şi a domnilor consilieri, au deosebita plăcere de a invita joi, 29.06.2023, începând cu orele 12.00, la sediul „Centrului de zi pentru persoane vârstnice”(fosta Școală Generală), din satul Poienari, comuna Bumbești-Pițic, toate cuplurile care au împlinit de 50 de ani de căsătorie, în cadrul sărbătoririi evenimentului festiv „NUNTA DE AUR”, alături de persoanele care numără peste 65 de ani de viață”, au transmis reprezentanții Primăriei Bumbești-Pițic.

Organizatorii promit un program artistic, presărat cu delicatese culinare și multe alte surprize menite să aducă bucurie în rândul petrecăreților de vârsta a treia. 

Vizualizări: 1,123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: