Nicolae Ciucă a ajuns în Gorj, la întâlnire cu liberalii gorjeni - LIVE TEXT

Peste 2.000 de persoane se află la această oră în sala unui restaurant de pe Insuliță, unde îl așteaptă pe premierul Nicolae Ciucă. Inițial, întâlnirea era stabilită pentru ora 16:00, urmând ca la 17:30 să fie conferință de presă.

Premierul era așteptat de la ora 9:00, la termocentralele CE Oltenia, însă a anulat aceste vizite. Nu a mai ajuns nici la lansarea a două ghiduri de finanțare prin programul de tranziție justă. La CEO a fost ministrul Virgil Popescu, iar la conferința pe tranziție justă ministrul Marcel Boloș.

Nicolae Ciucă a confirmat prezența la întâlnirea de partid, unde sunt sute de oameni. În final, vizita acestuia la Gorj este în calitate de președinte al PNL.

ora 17:04: Nicolae Ciucă a ajuns la locul cu întâlnire cu activul de partid.

Ora 17:46: Secretarul general al PNL Gorj, Lucian Bode, s-a declarat surprins de desfășurarea de forță și prezența la eveniment. Peste 2.200 de oameni, a spus el. A declarat că nu a participat la o întâlnire cu organizația, la care să fie prezenți atât de mulți oameni. ”Cel mai mare număr de participanți la o activitate județeană pe care eu l-am văzut în ultimul an. Cred că puteți fi primul partid politic aici, în Gorj”.

În discursul său, în mod subtil, Bode a făcut referire la criticile pe care le face deputatul PNL Dan Vîlceanu, fără să-i spună numele, și crede că ”festivalul democrației” din vara lui 2021 a făcut mult rău.

”Epoca amicilor în filiala Gorj cred că a luat sfârșit”, a spus Bode.

Senatorul Ion Iordache a nominalizat câteva organizații și le-a cerut celor prezenți să aplaude. În mod ironic, Iordache a strigat și organizația de la Târgu Jiu, care se pare că nu participă la această întâlnire. Marcel Romanescu a anunțat deja că nu va participa la această întâlnire.

Galerie foto




Vizualizări: 3,309

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: