Nereguli în mai multe magazine din Gorj

Peste o sută de controale au făcut inspectorii Direcției Sanitar Veterinare Gorj în primele două săptămâni din această lună. Verificările au vizat mai multe sectoare de activitate în aproape tot județul. Au fost descoperite, ca de obicei, și multe nereguli așa că s-au dat amenzi. 

În total, transmite DSV Gorj, au fost adte 18 amenzi contravenționale în valoare de peste 75 de mii de lei unor operatori sau persoane fizice din Aninoasa, Baia de Fier, Berleşti, Crasna, Novaci, Rovinari, Stăneşti, Târgu-Jiu, Tismana, Ţânţăreni și Urdari. 

Mai multe baruri, magazine alimentare, fast-food-uri sau producători particulari au fost amendați cu câte 1.200 de lei pentru că nu au etichetat produsele corespunzător ori au depozitat marfa direct pe paviment. 

Un snack-bar, un magazin alimentar, un restaurant și două supermarketuri au fost amendate cu câte 10 mii de lei pentru întreținere și depozitare necorespunzătoare, iar o fabrică de pâine a primit o sancțiune de 12 mii de lei pentru neinițierea procedurii de retragere de pe piață a unor produse fabricate cu un ingredient despre care a primit notificare că este neconform.

Vizualizări: 1,880

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: