Moarte suspectă într-un sat din Gorj. Primarul cere poliției investigații amănunțite

Un localnic din comuna Stejari a murit în urmă cu câteva zile, în condiții suspecte. În localitate, oamenii vorbesc despre un posibil omor, suspiciune întărită și de un certificat medico-legal. Autoritățile locale solicită deschiderea unei anchete în acest caz pentru a afla adevărul.

Este vorba despre un asistat social din satul Băcești, care ar fi fost găsit pe marginea drumului și dus acasă de doi consăteni. Vasile Albu a decedat, iar familia, precum și oamenii din sat, cred că acesta a fost, de fapt, omorât în bătaie, fără ca până acum să se știe de către cine.

"Era un prieten de-al meu, un om extraordinar din Stejari care primea ajutor social. Toată lumea știe că a căzut cu bicicleta, dar m-a sunat cineva și mi-a spus că l-au bătut doi tineri și l-au lăsat jos. Rezultatul de la Medicină Legală arată că a fost lovit cu un corp contondent. Era un băiat sărman care muncea să-și ajute familia. Solicit poliției să se ocupe urgent de caz", a declarat Leonida Belgher.

Pe fir a intrat și primarul din comuna Stejari, care este hotărât să sesizeze toate organele abilitate pentru a investiga acest caz.

"O să încerc, pe cât pot, să fiu alături de familie. Deja sunt prea multe suspiciuni și se încearcă mușamalizarea cazului. Luni o să trimit sesizări la toate instituțiile în legătură cu decesul lui Vasile Albu. Trebuie verificate toate camerele de luat vederi din comună, precum și mașinile, pentru a afla adevărul, iar vinovatul să plătească. Sunt prea multe zvonuri în comună care indică faptul că nu este o moarte cauzată de neglijență. Fum fără foc nu iese. Cred că este cazul ca poliția să-și facă datoria. Vasile Albu a decedat acum câteva zile. A fost găsit lovit și dus acasă de doi tineri, care au fost sunați de alți doi tineri. Din câte am înțeles, certificatul de deces nu este tocmai în regulă. Este o moarte suspectă, iar cercul de suspecți nu este foarte mare. O să fac toate demersurile necesare din partea primăriei, astfel încât poliția să ancheteze persoanele implicate, mașinile avariate, refăcute sau vopsite prin service-uri sau pe unde mai pot fi reparate", a declarat public primarul din comuna Stejari, Robert Păiuși.

Vizualizări: 1,419

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: