Misiune specială pentru polițiștii gorjeni: „Am simțit cum ne tresare inima în piept de atâta bucurie!"

A avut parte de o surpriză chiar de ziua lui! Robert, băiețelul care în urmă cu doar câteva zile s-a rătăcit și a fost găsit după ore bune de căutări, a împlinit, astăzi, 8 ani. Printre cei care au ținut să-i ureze "La mulți ani!" au fost și oamenii legii din cadrul Poliției Orașului Novaci. 

Polițiștii i-au adus în dar un tort și au mărturisit că au așteptat cu emoții revederea cu Robert, cel pe care îl consideră, de acum înainte, un prieten de-al lor. 

„Am simțit cum ne tresare inima în piept de atâta bucurie! Am alergat la cumpărături cu gândul la el și abia așteptam să se facă dimineață, să îl surprindem. Dar ne-a surprins el pe noi, din nou! Cu bunătate, puritate și un zâmbet care ne-a atins sufletele”, a afirmat Ionuț Mocîrcioiu, polițistul care l-a și găsit pe Robert rătăcind pe marginea unui pârâu, la sute de metri distanță de casă. 

Robert Drăghici suferă de sindromul Down, iar zilele trecute a pus pe jar toate autoritățile după ce a dispărut de acasă. Zeci de polițiști, jandarmi, salvamontiști și localnici din Bengești Ciocadia au participat la căutări. Micuțul a fost găsit la aproape 4 ore de la dispariție.

Vizualizări: 3,612

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: