Mesajul unor mineri pentru șefii din birouri

Minerii au ajuns să facă haz de necaz! O echipă de muncitori s-a filmat în timp ce peticea o bandă pe care se transportă cărbune. Imaginile au fost postate pe Internet și, mai în glumă, mai în serios, angajații Complexului Energetic Oltenia le-au transmis un mesaj celor aflați în birourile confortabile ale companiei. 

Benzile transportoare din carierele Complexului Energetic Oltenia sunt vechi și uzate. Pentru ca sterilul sau cărbunele să poată fi transportat cu ajutorul lor, benzile necesită permanente reparații. O astfel de situație a fost zilele trecute când un grup de muncitori s-a chinuit să astupe cu o bucată de bandă o gaură apărută în covorul de cauciuc.

„Să vadă aștia ce lucrare faceți la Peșteana. Să vadă și aștia de la Complexul Energetic Oltenia cum se iau banii”, se aude spunând unul dintre mineri.

Este cunoscut faptul că mașinile, utilaje și mai toată aparatura folosită în carierele Complexului Energetic Oltenia sunt depășite de vreme. Din acest motiv, nu de puține ori au avut loc accidente de muncă, uneori soldate cu pierderi de vieți omenești.

Vezi video aici!

Vizualizări: 5,185

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: