Medici, profesori și antreprenori s-au înscris în PNL Târgu Jiu

Liberalii au avut, vineri, o ședință extinsă a Biroului Permanent  Politic, în cadrul căreia au validat mai multe adeziuni. La final, liberlii au transmis presei o fotografie în care apare un număr impresionant de persoane penru o ședință de partid. 


Anterior, liberalii anunțaseră că au aderat la partid circa 100 de persoane. Unele dintre acestea apar în filmulețe pe paginile de socializare ale liderilor locali, Iulian Popescu și Ion Iordache. Este vorba despre antreprenori, medici sau profesori, care-și doresc să se implice în creșterea comunității. 


Ana Maria Sburlea este antreprenoare și spune că a intrat în PNL pentru că îl cunoaște pe Iulian Popescu, prefectul de Gorj, și are încredere în el. Tot antreprenoare este și Andreea Bădărău, care crede că PNL este un partid în care poate pune umărul în comunitate. 

S-au mai înscris în PNL Târgu Jiu, Catrina Maria, medic, pentru că îți dorește un oraș modern. Și tânărul medic Ștefăniță Popa a ales să facă pasul spre politică pentru că are încredere în echipa PNL Târgu Jiu.


Cosmin Surupăceanu este profesor și spune că speră să se poată schimba ceva în Târgu Jiu. 


”Oamenii tind să stea deoparte, eu am ales să nu stau deoparte”, a spus Georgiana Lucaci, expert în fonduri europene. Maria Pecingină, medic stomatolog, a devenit mai interesată de problemele comunității odată ce a devenit mămică și a decis să se alăture proiectului PNL Târgu Jiu. 

În filmuleț apare și medicul Aura Obrocea, membru mai vechi al PNL, care ași dorește ca Gorjul ”să arate altfel”.

Vizualizări: 9,050

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: