Meci nebun cu şapte goluri la Universitatea Craiova - Farul

 Meciul dintre Universitatea Craiova şi Farul Constanţa disputat luni seară s-a încheiat cu scorul de 4-3. A fost acesta şi primul eșec al lui Gică Hagi în acest sezon, după o partidă nebună, în care oltenii au revenit de la 1-3.

Universitatea Craiova a învins-o pe Farul Constanța, scor 4-3, în cadrul unei partide contând pentru etapa a 9-a din Superliga. Oaspeții au început meciul în forță și au deschis scorul încă din minutul 2, prin Vlad Morar, însă Jovan Markovic a restabilit egalitatea în minutul 26.

O dublă fenomenală izbutită de Gabriel Torje în decurs de numai 8 minute (’33, ’41) i-a readus pe constănțeni în avantaj, dar Ivan a redus ecartul chiar înainte de pauză (’44), stabilind scorul de 2-3 la jumătatea partidei.

În repriza secundă, trupa din Bănie a revenit surprinzător pe tabelă și a reușit egalarea prin același Markovic (’66) iar 5 minute mai târziu, Dan Nistor a stabilit scorul final dintr-o lovitură liberă, reușită facilitată de o gafă uluitoare a lui Aioani, care a boxat pe lângă minge.

Vizualizări: 992

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: