Mare petrecere într-o comună din Gorj

Autoritățile locale din comuna Drăgotești anunță petrecere mare joi, 27 iulie de Sfântul Pantelimon. Cu această ocazie, sunt organizate și Zilele Comunei, unde invitată de excepție este Olguța Berbec. 

"Avem deosebita placere de a vă invita la Festivalul anual "Cântecul Văilor" din comuna Drăgotești. Festivalul va avea loc în zilele de miercuri și joi (26-27) iulie, pe terenul de sport al Școlii " Ion Vîlceanu". Spectacolul artistic va cuprinde prestația multor artiști îndrăgiți precum și cea a ansamblului popular local și nu numai", anunță primarul din Drăgotești, Vili Pasăre. 

Spectacolul organizat de autorități va începe la ora 18.00 și pe scenă vor urca nume mari printre are se numără Olguța Berbec, Emil Badea, Andra Matei, Nicușor Micșoniu, Claudia Dascălu, Elisabeta Vasile și Arkanian. 

De Zilele comunei Drăgotești va fi organizat bâlciul anual de Sfântul Pantelimon. "Vă așteptăm cu mic cu mare pentru a sărbători împreună aceasta zi mare și pentru a ne bucura de atracțiile specifice și anume parc de distracții, unități de alimentație publică, o multitudine de activități distractive și de agrement", a mai adăugat primarul Vili Pasăre.

Vizualizări: 5,458

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: