Mama copiilor răniți într-un parc din București este gorjeancă

foto: Obsevator

Doi frați, un băiat de 9 ani și o fetiță de 7 ani, au fost victimele unui accident tragic în parcarea unui parc din Pantelimon, provocat de un adolescent de 17 ani. Fără permis de conducere, acesta a lovit patru mașini parcate înainte de a-i accidenta grav pe cei doi copii care se întorceau acasă împreună cu mama lor. Băiatul a fost resuscitat timp de mai multe minute, însă eforturile medicilor au fost zadarnice. Fetița, care a suferit răni grave, a fost dusă de urgență la Spitalul "Grigore Alexandrescu" unde a fost operată pentru replantarea piciorului cvasiamputat. Operația a durat nouă ore, iar starea ei este relativ stabilă, fiind în prezent intubată și ventilată mecanic. Șoferul implicat în accident a fost ulterior reținut de autorități.


Pe paginile de socializare au apărut mesaje de la persoane din Gorj, care susțin că mama copiilor este la origini din Alimpești, plecată de mulți ani în București.


"O familie distrusă de un copil poate...drogat!!! Ce poți să zici tu că om normal, tu ca părinte, ca mamă, unei familii ce trece prin aceasta situație?? Unde am ajuns aceasta societate?? Avem legi pentru așa ceva?? Oricum toată suflarea comunei Alimpești își îndreaptă un gând, o rugăciune spre aceasta familie, spre aceasta mama ce trece prin clipe ce nu le putem descrie in cuvinte, mama ce este fiică a acestei comunități, plecata in București cu serviciul și Dumnezeu a dorit să rămână acolo, să întemeieze o familie frumoasă !!Și un nenorocit a distrus aceasta frumoasa familie!!!", este mesajul unei gorjence.

Vizualizări: 4,678

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: