Lucrări întârziate la extinderea sistemului de alimentarea cu gaze

Începerea lucrărilor pentru extinderea sistemului de alimentare cu gaze într-o comună din Gorj a fost amânată de aproximativ un an de zile deși toate autorizațiile și avizele au fost luate. S-a întâmplat acest lucru în localitatea Stoina, însă autoritățile au primit asigurări că lucrările vor începe cât mai curând.

S-a ajuns în această situație pentru că, pentru extinderea rețelei de gaze trebuie sparte drumurile nou modernizate pentru care nici măcar nu s-a făcut recepția lucrărilor.

”Am dat autorizație încă de anul trecut pentru extinderea rețelei de gaze pe trei străzi. Este vorba de o extindere de aproximativ 3 kilometri. Acum a trebuit să prelungim autorizația și constructorul a dat asigurări că se va apuca în perioada următoare pentru că s-au rezolvat problemele. Mai exact pe unde trebuie extinsă rețeaua de gaze au fost reabilitate străzile și nu au fost recepționate. Pentru gaze ar trebui spartă partea carosabilă, iar firma care a reabilitat drumurile nu a acceptat să refacă asfaltul pe unde trec țevile de gaze. În cele din urmă constructorii s-au înțeles. După ce se vor băga țevile de gaze, se va reface asfaltul”, a precizat edilul din Stoina, Laurențiu Anghel.  

Vizualizări: 640

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: