Lovitură dură pentru Astra Giurgiu, depunctare de la TAS

Oficialii de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, cu sediul la Lausanne, au dat verdictul în cazul memoriului depus de către cei de la Astra Giurgiu. După ce au fost penalizați cu trei puncte, de către Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal, oficialii de la Astra s-au adresat TAS, vineri fiind ultima zi în care puteau primi un răspuns.

Oficialii TAS au dat verdictul în cazul memoriului depus de către cei de la Astra Giurgiu, după ce au fost penalizați cu trei puncte de Comisia de Apel a FRF. TAS a dat dreptate FRF, respingând memoriul grupării giurgiuvene, conform Digisport.ro.

Giurgiuvenii au fost depunctați cu trei puncte pentru pentru "încălcarea articolului 61 bis. alin. 3 privind lipsa datoriilor financiare restante către asigurările sociale/ autoritățile fiscale". Deciziile Comisiei de Apel a FRF sunt definitive și executorii dar hotărârile puteau fi atacate cu recurs la Tribunalul Arbitral de la Lausanne (TAS), în termen de 21 de zile. TAS urma să dea soluția până la data de 14 februarie 2020, iar decizia TAS este irevocabilă.

Astra a pierdut ambele meciuri disputate în 2020 și ocupă în acest moment locul 4 în clasament, cu 40 de puncte. Giurgiuvenii au au avans fragil, de doar 3 puncte, față de Gaz Metan, formație care pândește play-off-ul.

Galerie foto


Vizualizări: 2,155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: