Loredana Groza și Mira concertează la Turceni

 Loredana Groza și Mira vor face spectacol în această seară la Zilele Orașului Turceni. Mii de oameni au petrecut și seara trecută cu toate că vremea nu a fost de partea lor.

Furtuna nu a întrerupt concertul lui Carmen de la Sălciua. Artista a urcat pe scenă la Turceni, sâmbătă seara. Cu toate că afară a plouat cu găleata, spectatorii nu au plecat din fața scenei. 

Imaginea a impresionat-o pe artistă: "Așa public? Vă super iubesc și vă sunt recunoscătoare ca și voi simțiți același lucru pentru mine ! Spun asta pentru ca la Turceni a plouat cu găleata, cu tunete și fulgere … Mulțumim lui Dumnezeu pentru asta , însă mă gândeam ca la cum a fost vremea … nimeni nu va sta să asculte muzică în ploaie! Și uite ca m-am înșelat … Oamenii nu au mai ținut cont de asta și au rămas cu mine , au jucat ,am cântat împreună …a fost Minunat ! Și cum spun versurile unei melodii cunoscute …Dansez prin ploi cu inima.Cu inima ați fost alături de mine și vă iubesc", este mesajul transmis de Carmen de la Sălciua. 

În această seară, vor urca pe scenă, printre alții, Loredana și Mira.

Galerie foto


Vizualizări: 1,613

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: