Licitație de peste 300 de mii de lei la o primărie din Gorj

Școlile și grădinițele din comuna Văgiulești, județul Gorj, vor beneficia de dotări moderne în cadrul unui proiect finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Autoritățile locale au lansat deja licitația pentru achiziția de echipamente digitale, cu o valoare totală de peste 320.000 de lei.

Contractul este împărțit în patru loturi, cel mai mare, în valoare de peste 230.000 de lei, fiind destinat echipamentelor TIC. Acestea includ laptopuri, calculatoare, servere și alte dispozitive necesare dotării laboratoarelor de informatică, fizică, chimie și biologie, precum și sălilor de clasă. Echipamentele vor include, printre altele, sisteme all in one, servere de stocare și display-uri interactive.

În plus, școlile și grădinițele din Văgiulești și Covrigi vor fi dotate cu imprimante, echipamente de scanare, echipamente de rețea și wi-fi, dar și echipamente audio-video.

Proiectul își propune să sprijine peste 140 de copii cu vârste între 3 și 15 ani, care sunt în risc de a avea parte de un proces educațional inadecvat sau chiar de a abandona școala. Printre beneficiarii direcți se numără Școala Gimnazială nr.1 Văgiulești, școala primară din Covrigi, precum și grădinițele din cele două localități.

Firmele interesate de contract au termen până pe 2 septembrie să depună ofertele, iar echipamentele trebuie livrate în maximum 90 de zile de la emiterea ordinului de livrare. 

Vizualizări: 1,334

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: