Jojo a făcut sacrificii de dragul artei. Cât a slăbit pentru rolul din Tătuțu!

Jojo a arătat că este dispusă să facă anumite sacrificii de dragul meseriei sale. Pentru rolul din noul serial ”Tătuțu”, actrița a slăbit 9 kilograme, și, pentru că nu are secrete fată de fani, a și povestit cum a reușit asta într-un timp destul de scurt.

Jojo este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. De-a lungul timpului, aceasta a intrat în pielea multor personaje, fapt ce i-a demonstrat din plin talentul.

Pentru unele roluri, Jojo a fost dispusă să facă adevărate sacrificii. Pentru personajul său din serialul ”Tătuțu”, Jojo a slăbit 9 kilograme și a recunoscut că a fost o adevărată provocare pentru ea.

”Tătuțu” este noul serial care va rula pe PRO TV și spune povestea lui Bebe Udrea, cunoscut sub numele de Măcelaru. Pentru că acțiunea se petrece cu 9 ani înainte de povestea ”Clanul”, personajele au fost nevoite să treacă prin anumite schimbări.

Jojo a povestit că pentru a portretiza și mai bine personajul ei a trebuit să slăbească 9 kilograme. Diferența trebuia să fie una notabilă, mai ales că vorbim de o acțiune de acum 9 ani, așa că actrița a apelat la ajutorul specialiștilor. ”Încerc să duc un regim de viață echilibrat. Mănânc porții foarte mici. Pentru “Tătuțu” am slăbit 9 kilograme, mâncând foarte puțin. Trebuia să se vadă o diferență.”, a povestit actrița.

Vedeta a recunoscut că de data asta nu i-a fost deloc greu. Chiar dacă unele diete sunt destul de istovitoare, actrița a avut parte de îndrumările potrivite din partea unui nutriționist. ”Nu m-am restricționat foarte mult pe ceea ce mănânc,  deși nu mănânc foarte multe lucruri interzise. Mai degrabă am micșorat porțiile și a funcționat de minune.”, a mai spus Jojo.

Serialul ”Tătuțu” va putea fi vizionat din octombrie, pe PRO TV. Acesta va urmări povestea de viață a lui Bebe Udrea, dar și parcursul său în lumea controversată a interlopilor. Magda, personajul interpretat de Jojo nu va avea multe secvențe, dar vor fi suficiente pentru firul poveștii.

Vizualizări: 177

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: