ITP „la domiciliul” clientului

Cetățenii din comuna gorjeană Bumbești Pițic au posibilitatea să facă inspecția tehnică periodică la tractoare și utilaje agricole direct la ei în comună. S-a luat această decizie pentru ca oamenii să fie scutiți de cheltuielile suplimentare, pe care le-ar fi avut dacă ar fi fost nevoiți să meargă la Târgu Jiu pentru a face ITP-ul.

Echipa Registrului Auto Român (RAR) va ajunge în comuna Bumbești Pițic marți, 19 iulie. Astfel, toți cei care nu s-au înscris pe lista doritorilor, dar au tractoare sau utilaje agricole, care au nevoie de ITP, mai au câteva zile la dispoziție să programeze verificarea.


„Dacă mai sunt doritori care sunt interesaţi să efectueze această inspecţie şi nu au luat încă la cunoştinţă de această întâlnire sunt rugaţi să ia legătura cu autorităţile noastre locale, pentru a putea fi introduşi în lista cu cei care deja sunt înscrişi. Această procedură se va desfăşura în incinta d-lui Flitan Ion(Pinel), unde a funcţionat fostul ILF Bumbeşti-Piţic. Vă transmitem, de asemenea, rugămintea autorităţii RAR, ca toţi cei interesaţi, să prezinte aceste utilaje în perfectă stare de funcţionare şi igienă, având în posesie toate documentele de identitate necesare acestei proceduri”, au transmis reprezentanții Primăriei Bumbești Pițic.

Numeroase comune din județul Gorj recurg la această practică. Astfel, proprietarii de tractoare și utilaje agricole nu mai sunt nevoiți să închirieze platforme pentru a se deplasa la Târgu Jiu pentru un ITP, o procedură greoaie și costisitoare, mai ales dacă întâmpină probleme și trebuie să revină pentru o nouă verificare.

Vizualizări: 1,026

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: