Ion Rușeț, tras pe dreapta de noul manager al CE Oltenia

Ion Rușeț a fost tras pe linie moartă de actualul manager al companiei. În ultimii ani, a asigurat relația cu presa în ultimii ani, atât în perioada mandatului lui Daniel Burlan, cât și în vremea când compania era condusă de Sorin Boza.

“Am fost dezbrăcat de aceste sarcini, acelea de a ieși și a comunica privind unele aspecte legate de Complexul Energetic, situație pe care am avut-o pe timpul domnului Burlan, pe timpul domnului Boza, pe timpul domnului Ciurel, chiar al domnului Ciobotărică și al domnului Ilie. Nu sunt în această calitate și nu vorbesc în calitate de consilier de etică și integritate, ci de cetățean”, a spus Rușeț, într-un interviu, la Radio Infinit.

Actualul manager al companiei nu dă vreo importanță comunicării cu jurnaliștii sau cu autoritățile. N-a organizat până acum vreo conferință de presă în care să-și prezinte obiectivele, n-a făcut vreo declarație în presa locală și nici nu a stat la discuții cu autoritățile județene care încearcă de aproape o lună să-l convingă să participe la ședința de Dialog Social.

Vizualizări: 3,415

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: