Inițiativă inedită a unui kinetoterapeut din Târgu Jiu

Un kinetoterapeut din municipiul Târgu Jiu a renunțat, pentru o zi, la clasicele consultații, în cabinetul de specialitate, în favoarea unora „pe teren”. Pacienții au fost câțiva copii care joacă baschet, iar medicul care a participat la această acțiune face parte din echipa MedLife.

Consultațiile s-au dovedit a fi un real succes pentru faptul că au avut loc acolo unde copiii doresc să își petreacă majoritatea timpului, adică pe terenul de baschet.

„Într-o lume în care copiii își petrec mult timp în casă, în fața tabletelor sau a telefoanelor, problemele posturale ajung să fie tot mai frecvente și să afecteze copiii de vârste tot mai mici. Multe dintre problemele posturale pot fi rezolvate dacă se indentifică și se corectează din timp.
În acest sens, susținem mișcarea încă de la cele mai fragede vârste ca un mod de a pune bazele unui trai sănătos. Doamna Ularu Ramona, kinetoterapeut în cadrul MedLife Târgu Jiu, a realizat o evaluare corporală a juniorilor care joacă baschet pentru a sesiza din timp problemele posturale care pot să le afecteze performanța pe viitor. A fost o vizită mult mai plăcută decât cea clasică la cabinet, deoarece a fost realizată în locul care lor le place cel mai mult - terenul de baschet.  
Mulțumim copiilor, antrenorilor și părinților pentru colaborarea excelentă și sperăm ca în câțiva ani să îi vedem pe juniorii de acum în liga profesionistă de baschet”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a clinicii MedLife.

Galerie foto


Vizualizări: 4,577

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: