Încă un titular de la Universitatea Craiova ratează tot sezonul!

Blestemul accidentărilor grave a lovit din plin Universitatea Craiova după numirea lui Costel Gâlcă pe banca tehnică. Un alt titular are probleme medicale și va rata toate cele trei meciuri până la finalul campionatului.

Ștefan Baiaram, unul dintre cei mai în formă jucători ai echipei din Bănie, a suferit o ruptură musculară în partida câștigată în prelungiri în Giulești și este indisponibil pentru restul sezonului.

Acum, când Costel Gâlcă avea mai mare nevoie de jucători apți pentru a-și îndeplini obiectivul, calificarea în cupele europene, aceștia au probleme medicale. După ce Elvir Koljic, Denil Maldonando și Vladimir Screciu s-au accidentat serios în ultimul timp, a venit rândul și lui Ștefan Baiaram să intre pe această listă neagră.

Mijlocașul ofensiv a simțit o înțepătură în mușchi după o pasă simplă dată în spate la un coechipier, iar rezultatul RMN-ului efectuat după meci a căzut ca un trăsnet pentru fotbalistul care traversa o formă excelentă, a anunțat fanatik.ro. Astfel, Baiaram s-a rupt chiar înaintea derby-ului din Bănie cu FCSB, iar Costel Gâlcă este nevoit să apeleze la o altă soluție pentru regula U-21.

Vizualizări: 1,377

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: