Redacția Pandurul angajează! Trimite CV-ul tău însoțit de răspunsul la întrebarea: De ce ai vrea să lucrezi la Pandurul? la [email protected] până la data de 15 ianuarie 2025.

Căutăm jurnaliști entuziaști, cu dorința de a face diferența. Experiența este un plus, dar dacă ai talent, ne dorim să te cunoaștem chiar dacă ești la început de drum! Vrem să ai abilități excelente de scriere și documentare, ar ajuta să ai capacitatea ori deschiderea de a lucra sub presiunea termenelor limită. Noi îți oferim un mediu de lucru prietenos și creativ, unde ideile tale vor fi valorizate, șansa de a crește profesional, prin acces la traininguri și mentorat de la cei mai buni din domeniu, posibilitatea de a lucra la materiale care au impact real în comunitatea din Târgu Jiu și nu numai și un pachet salarial atractiv, adaptat pe experiența și performanța ta.

 

(închide)

Încă se mai practică "turismul canin". Campaniile de sterilizare par să dea rezultate!

Problema câinilor fără stăpân ar putea fi rezolvată cu ajutorul campaniilor de sterilizare, asta dacă ar fi stopat "turismul canin" . În ciuda faptului că autoritățile organizează acțiuni frecvente de sterilizare, în mediul rural se aduc în continuare câini de către persoanele necunoscute.

"Noi ce am putut face, ca și autoritate locală, au fost acele campanii de sterilizare atât a câinilor din gospodării, dar și a câinilor fără stăpân, în limita posibilităților de a-i captura. Din păcate se mai moștenește "turismul canin". Sunt oameni, nu din localitate, care vin și îi aruncă la noi. Noi o să continuăm campaniile de sterilizare, pentru că par să dea rezultate și o să punem și CIP-uri", a spus primarul din comuna gorjeană Bălănești, Ovidiu Pungan.

Primarul din comuna Bălești spune că și aici numărul câinilor fără stăpân a mai scăzut, dar ar fi nevoie de înființarea unei  asociații la nivel de județ pentru gestionarea problemei.

"Vreau să vă spun că în momentul de față a mai scăzut numărul câinilor fără stăpân. Nu au mai venit și sper să se termine odată acest fenomen. O soluție care ar trebui să plece de la nivel județean ar fi înființarea unei asociații în care sa fie toate primăriile, să se plătească o sumă pe cap de locuitor și să se înființeze un padoc", a spus primarul comunei Bălești, Mădălin Ungureanu.

În localitățile mai îndepărtate din Gorj sunt puțini câini maidanezi. "Pare să avem câțiva câini fără stăpân pe lângă școală. E posibil să-i fi adus cineva sau să vină că le dau copiii să mănânce, dar o să rezolvăm această problemă", a spus primarul din comuna Cătunele, Florinel Țuilă.

Vizualizări: 671

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: