Încă o lună în arest pentru bărbatul care și-a înjunghiat partenera

Bărbatul din Argeș care și-a ucis cu sânge rece partenera de viață mai rămâne încă o lună în spatele gratiilor. Ginel Rolea a ucis-o pe contabila Primăriei Baia de Fier cu mai multe lovituri de cuțit chiar în casa acesteia. 

Femeia n-a mai avut nicio șansă. Criminalul a fost găsit la fața locului și arestat de la sfârșitul lunii iulie, imediat după ce a comis fapta care a îngrozit întreaga comunitate.

De atunci, agresorul este în spatele gratiilor și riscă să rămână acolo ani buni. “Constată legalitatea şi temeinicia măsurii preventive. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare”, e decizia magistraților gorjeni.

Ginel, cel care i-a luat viața Marianei, ar fi avut probleme psihice și, spun apropiații, ar fi întrerupt tratamentul în urmă cu trei zile. Femeia i-ar fi cerut să plece din casa ei, unde se mutase în urmă cu patru ani, dar el nu s-a putut împăca cu această idee. "I-a spus că ea pleacă la mama ei și când se întoarce să nu-l mai găsească aici. A încuiat tot, mai puțin bucătăria din spate. Acolo a fost el și cred ca a așteptat-o. Acolo a omorât-o. Au auzit de acolo din spate vecinii de peste drum țipetele, dar nu au știut ce se întâmplă până a ieșit el și a spus ce a făcut", a spus un verișor al femeii după ce a avut loc crima.

Vizualizări: 1,171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: