Încă o demisie la Teatrul Dramatic "Elvira Godeanu"

Demisie la Teatrul Dramatic "Elvira Godeanu". Actriţa Adelina Puzdrea a părăsit instituţia de cultură.

Adelina face parte din echipa tânără de actori, consolidată de fostul manager Cosmin Brehuţă. Actriţa a fost angajată la Teatrul din Târgu Jiu în urmă cu şase ani, având numeroase roluri şi jucând în aproape toate spectacolele puse în scenă.

Motivul pentru care aceasta a ales să părăsească instituţia are legătură cu schimbările din ultima perioadă: "Mediul de lucru a suferit schimbări majore, iar o bună parte din colegii cu care am format o echipă puternică nu se mai regăsesc de ceva timp în cadrul instituției. Era un colectiv profesionist care evoluase și crease un renume teatrului și orașului. Toate aspectele negative din ultima vreme, aspecte care nu țin de mine sau ceilalți colegi profesioniști, m-au împins să iau aceasta decizie", a declarat Adelina.

De la instalarea în funcţie a managerului Mariana Ghiţulescu, 30% din personalul teatrului a părăsit instituţia. Unii prin demisie, ceilalţi prin neprelungirea contractului de muncă.

Directoarea a fost acuzată în repetate rânduri de abuz, iar angajaţii teatrului au realizat o petiţie împotriva acesteia, petiţie care se află acum la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării.

În ceea ce o priveşte pe tânăra actriţă, Adelina îşi doreşte să îşi canalizeze atenţia pentru dezvoltarea comunităţii: "Mă consider o persoană ambițioasă și îmi doresc să continui evoluția profesională și pe alte planuri. Voi continua sa mă dedic proiectelor ce ţin de dezvoltarea comunității, implicându-ma în proiecte care ajută tinerii din Gorj. Momentan pe asta vreau să mă focuseze, să contribui la dezvoltarea și evoluția tinerilor din județ".

Galerie foto



Vizualizări: 6,522

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: