Dosar penal: s-au urcat băuți la volan

Doi bărbați s-au ales cu dosar penal după ce au fost prinși, băuți, la volan. Unul dintre ei avea o alcoolemie de 1,18 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

„În seara zilei de 5 ianuarie 2024, polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică au identificat în trafic un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din comuna Bălești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Severinului din Târgu Jiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,89 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus de polițiști la o unitate medicală pentru prelevare de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”, a transmis IPJ Gorj.

Cel de-al doilea șofer prins conducând un vehicul sub influența alcoolului este din comuna Borăscu.

„La data de 5 ianuarie 2024, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru au identificat în trafic un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din comuna Borăscu, județul Gorj, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 674-B-Borăscu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 1,18 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus de polițiști la o unitate medicală pentru prelevare de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”, a mai transmis IPJ Gorj.

Vizualizări: 1,504

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: