Hotel nou în Gorj

Firma care a construit complexul de piscine de la Arcani - Gorj îl extinde acum cu un hotel care va avea restaurant, piscină interioară, SPA, sală de conferințe, spații de joacă și alte utilități.

"Agenția pentru Protecția Mediului Gorj anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare: nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă, nu se supune evaluării adecvate și nu se supune evaluării impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul ”Construire spații de cazare (hotel) cu spații de alimentație publică, spații conferințe, piscină interioară, zonă SPA, terase și pergole, împrejmuire, spații verzi, alei pietonale și auto, spații de joacă”,  propus a fi amplasat în judeţul Gorj, comuna Arcani, satul Sănătești, titular S.C. APRILIA S.R.L.", este anunțul APM Gorj.

Aprilia Park dispune de trei piscine și plajă pentru 1.200 de persoane, iar pentru cazare are acum căsuțe cu 2-4 locuri și parc pentru rulote.

Numărul turiștilor este în creștere în Gorj, însă aceștia nu stau mai mult de o noapte în acest județ.

În structurile de primire turistică în judeţul Gorj au fost înregistrate, în luna martie 2023, un număr de 7.421 de sosiri. 

În luna martie 2023 turiştii au preferat să se cazeze în structuri de primire turistică de 4 stele (11,5%), 3 stele (75,0%), 2 stele (13,5%). Sosirile turiştilor români în luna martie 2023 au reprezentat 98,0%. Sosirile turiştilor străini au reprezentat 2,0% din numărul total de sosiri.

Vizualizări: 5,589

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: