Gropile din municipiul Târgu Jiu, coșmarul șoferilor

Șoferii din municipiul Târgu Jiu sunt foc și pară pe lucrările care se fac pe mai multe străzi alte orașului. De data aceasta, oamenii s-au supărat din cauza faptului că, într-un sens giratoriu, aflat la ieșirea din municipiu, munctorii au frezat asfaltul și au lăsat gropi mari în urmă. Fără semnalizările corespunzătoare, mulți șoferi și-au avariat autoturismele atunci când au trecut prin zonă. 

Dacă autoritățile nu i-au averizat de pericole, șoferii s-au avertizat între ei.

„Mare atenție în giratoriul de la nuci (Tg Jiu -Tismana). Asfaltul a fost frezat și are cca 8...12cm între stratul existent și unde este frezat.Mașinile joase ating. Jantele și cauciucurile se duc naiba. Rog ca cineva sa intervină pentru a pune 2 roabe de bitum (vechi) cu lopata pentru a nu exista pagube. Poate unii oameni nu au banii necesari să cumpere alte jante, cauciucuri, poate chiar o bieletă, un braț”, este mesajul postat de un șofer, pe Facebook. 

Iar mesajul nu a fost unul singular.

„Mie mi sa rupt telescopul, plus am strâmbat două jante, deci facem apel la domnul primar”, s-a plâns un alt șofer.

Probeleme de genul acesta, sunt și în alte zone ale orașului.

„Am dat cu Opelu pe Geneva, lângă Tribunal, de am zis că a rămas bara acolo, tot din cauza aia”, a afirmat un alt șofer.

Autoritățile recunosc faptul că orașul s-a transformat într-un continuu șantier, dar se apără spunând că aceasta este doar o etapă din procesul de modernizare în care a intrat municipiul Târgu Jiu. 

Vizualizări: 1,226

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: