Calea Eroilor nu este recepționată din cauza unor becuri, explică primarul

Lucrarea pentru modernizarea Căii Eroilor din municipul Târgu Jiu a fost finalizată, dar recepţia acesteia întârzie să apară. Edilul oraşului spune că aceste amânări au survenit din pricina unor becuri.

Pentru modernizarea acestui tronson se lucrează de câţiva ani. Rezultatul final i-a nemulţumit pe cetăţenii din municipul Târgu Jiu: piatra cubică a sărit, pavajele au crăpat, iar rigolele prezintă întreruperi.

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, spune că recepţia lucrării nu a fost efectuată din pricina unor becuri: "Lucrarea este finalizată. A avut o singură problemă. Nu putem să o numim problemă. Aşa au stabilit experţii în domeniu ca acele corpuri de iluminat, dacă mergeţi acum pe Calea Eroilor o să observaţi că deja s-au instalat şi corpurile de iluminat pentru Biserica de pe Calea Eroilor. Corpurile de iluminat trebuiau puse după ce se închidea conturul pe lângă biserică. Acum au fost montate deja, biserica se vede cu proiecţile necesare. Au fost prinse acele proiecţii în proiectul iniţial. Pentru recepţie, constructorul trebuie să ne facă adresă de la o zi la alta. După se va constitui comisia de recepţie, cu reprezentanţi de la cel mai înalt nivel".

De asemenea, edilul afirmă că există o garanţie care poate să fie folosită în cazul în care se vor necesita modificări: "Marele avantaj al acestei lucrări este că avem contituită o garanţie de un milion de lei. Această garanţie se află într-un cont, la dispoziţia Primăriei Târgu Jiu şi în urma demersurilor pe care le va face comisia de recepţie, dacă se constată anumite deficienţe, suma respectivă ne este foarte uşor de folosit”

Vizualizări: 999

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: