Gorjenii fac bani frumoși din vânzarea animalelor de companie

Afacerile cu animale de companie aduc bani frumoși gorjenilor. Fie că locuiesc în orașe sau la sat, vânzarea animalelor aduce venituri bunicele proprietarilor de câini sau pisici de rasă.

De exemplu cei care își doresc un pisic din rasa scottish shorthair straight sau british trebuie să scoată din buzunar între 1.000 și 1.800 de lei. Iar proprietarii animalelor nu duc lipsă de clienți. "Am avut 3 puiuți british de vânzare și mai avem unul, dar acesta este deja rezervat. I-am vândut imediat ce am dat anunț. Majoritatea cumpără pentru copii. Prețul este de 1.400 de lei".

Nici câinii nu sunt mai ieftini. Cei mai accesibili sunt puii de bichon care pleacă de la 300 de lei, iar printre cei mai scumpi se numără puii din rasa brac german care se comercializează cu 300 de euro, la fel și cei din rasa bulldog francez. Câinii antrenați să caute trufe se vând cu 1.500 de euro, iar cei care au părinții campioni ajung și la 2.000 de euro.

"Canisa Pucka El Guerrero este pregătită pentru rezervarea puilor din acest cuib. Avem 4 masculi și 2 femele, părinții sunt campioni, masculul este campion România 2022- femela este campion junior România 2023. Vă stau la dispoziție în privat cu orice intrebare,poze și video. Prețurile încep de la 500€ până la 2000€ în funcție de alegere", anunță un vânzător din Novaci.

Vizualizări: 2,037

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: