Gorjean mort în Marea Britanie. Este nevoie de bani pentru repatriere

Un tânăr din Gorj și-a găsit sfârșitul în străinătate. Alexandru Popa, în vârstă de 32 de ani, a absolvit Colegiul Tehnic "Henri Coandă" din Târgu-Jiu și Facultatea de Drept și Științe Administrative.

Tânărul era plecat la muncă în străinătate, la fel ca mulți alți tineri din Gorj.

"Dragă comunitate, cu o inimă înfrânta, vă cer ajutorul pentru a-l duce acasa pe Alexandru Popa, un tânăr roman de 32 de ani, care a murit recent în circumstanțe depresive în orașul Newark-on-Trent, Marea Britanie. Alex a părăsit această lume prea devreme, lăsând în urmă o familie modestă din România, care acum se confruntă cu un moment dificil. Cu lacrimi în ochi, ne rugăm pentru a-i putea oferi lui Alex și familiei sale cea mai mare și valoroasă expresie de solidaritate și compasiune", a postat Nela Popescu pe paginile de socializare.

"Alex a fost un om bun la suflet și gata să ajute pe oricine avea nevoie. Acum este momentul să ne unim și să il ajutăm pe el și familia să depășească această tragedie. Fiecare donație contează și cu puțin ajutor din partea fiecărui dintre noi, putem strânge suma necesară”.

IBAN: GB80 REVO 0099 7010 8237 39
BIC: REVOGB21
Beneficiar: Simona Popovici

Mobil: 07930 860727 verișoara 
Mobil: 0769288612 tatăl

Vizualizări: 3,594

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: