Gorj: Uniforme de la autorități pentru elevii de la clasele pregătitoare și întâi

Elevii care au mers pentru prima dată la școală în clasa pregătitoare, dar și cei care au trecut în clasa I, au primit uniforme gratuite de la autoritățile locale. Pe lângă asta, micuții au fost primiți în prima zi de școală și cu câte un ghiozdan complet utilat.

S-a întâmplat asta în prima zi de școală la toate unitățile de învățământ din comuna Câlnic.  Aproximativ 30 de elevi au beneficiat de acest sprijin din partea autorităților locale.

”Am fost prezent în toate unitățile de învățământ de pe raza localității în prima zi de școală. Pentru elevii din clasa pregătitoare dar li cei care au merg în clasa I-a am oferit gratuit uniforme dar și câte un ghiozdan complet utilat cu rechizite, caiete și ce le mai este necesar la școală. Totul s-a făcut cu bani de la bugetul local”, a precizat primarul din Câlnic, Dumitru Vulpe.

Autoritățile locale din comuna Câlnic au investit și în pregătirea unităților de învățământ, mai ales că o școală a fost afectată de vijeliile din această vară.

”Cu bani de la bugetul local am făcut reparații la toate școlile din comună acolo unde au fost probleme. Mai mult decât atât, la o școală am avut mai mult de intervenit pentru că vijeliile au creat probleme la acoperiș. În prima zi de școală toate unitățile au fost puse la punct și elevii au fost primiți în condiții deosebite. Vreau să vă spun că am reușit să facem și aprovizionarea cu lemn de foc pentru această iarnă”, a mai adăugat edilul din comuna Câlnic, Dumitru Vulpe.

Galerie foto


Vizualizări: 3,907

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: