Gorj: Tupeu de primăriță. Aranjează un concurs și apoi jignește oamenii că s-au prins, folosind apelativul "bivoliță"

Deși pare ireal este adevărat. O primăriță din Gorj o numește pe o localnică "bivoliță", după ce acesta a explicat în mediul online cum în comuna Logrești este scos la concurs un post cu "dedicație". Primarul Elena Adela Țana și-a spălat rufele în public, deranjată de faptul că localnica s-a prins de modul în care aranjează concursul pentru prietena sa, care va da cu mătura în primărie.

Planează suspiciuni asupra modului în care este organizat concursul pentru ocuparea postului de femeie de serviciu din cadrul primăriei Logrești. Încă de când a fost scos la concurs, localnicii din comună și-au dat seama " cui îi este dedicat" și se pare că nu s-au înșelat.

Pentru postul de femeie de serviciu din cadrul primăriei Logrești, autoritățile locale au pus drept condiție, pentru cei care se înscriu la concurs, să prezinte o diplomă de fochist. De atunci și-au dat seamă că pentru postul scos la concurs "cu dedicație" se încadrează o singură localnică din comună care și-a și depus dosarul să participe la concurs, confirmând astfel suspiciunile sătenilor.

Întâmplător sau nu, persoana cu diplomă de fochist, care vrea să dea cu mătura la primărie, este din anturajul primăriței din comună Elena Țană.

"În cadrul Primăriei Logrești se va desfășura în data de 29 august 2024 concurs pentru ocuparea postului vacant de ,,femeie de serviciu ".
Favorita și singura candidată este prietena doamnei primărițe care au fost împreună și pe litoralul bulgăresc, sunt prieteni de familie. Aici e vorba de jocuri de putere și exploatare reciprocă", a remarcat într-o postare publică o localnică.

Suspiciunile sătenilor sunt confirmate de pozele publicate pe paginile de socializare de cele două familii, a primăriței, dar și a viitoarei femei de serviciu din primăria Logrești.

Deranjată de postarea localnicei, primărița i-a răspuns, folosind un limbaj nedemn pentru un ales local. O numește " bivoliță" pe cea care a avut curajul să povestească ce se întâmplă "pe plantația" primăriței din Logrești.


"Domnișoara Bivoliță ,ce te-a reținut să nu te înscrii la concurs, a fost public sau nu ești în stare să faci curățenie, aaa ție iți fac alții ,scuze ,ai grijă de părinții tăi, și nu îmi mai duce mie de grijă. Ești penibilă și frustrată ,nu ai putut să îți faci o familie, dar ai putut despărți familii și mânca banii altora.Tie ar trebui să iți fie rușine nici nu ar trebui să scoți capul în lume .A venit vara ai ieșit din bârlog? Apropo ai văzut că nu mai merge cu pachete și cartofi ,nu te-am mai găsit pe traseu a trecut campania ?
Asta însemna sa ai din  naștere coarne domnișoară Bivoliță.", este raspunsul "de cartier" al primarului Elena Țană.


Înscrierile s-au terminat pe data de 12 august și singura concurentă este prietena primăriței ,care va susține proba scrisă pe data de 29 august, iar interviul cu câteva zile mai târziu.

Vizualizări: 4,623

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: