Gilortul Cărbuneşti a anunţat obiectivul din noul sezon

Gilortul Târgu Cărbuneşti abordează noul sezon cu un lot mult schimbat şi cu un nou antrenor. Tehnicianul Mihai Dinu s-a declarat nemulţumit de seria în care va juca echipa sa şi a precizat că obiectivul rămâne salvarea de la retrogradare.

Gilortul a debutat în noul sezon cu un meciurile din Cupa României, de unde a fost eliminată de Jiul Petroşani. Startul noului sezon de Liga 3 este programat la finalul acestei săptămâni, pe 28 august, Gilortul evoluând acum în Seria a 7-a care are o componenţă schimbată.

„Lucrul bun este că sunt trei echipe din Gorj, în rest avem deplasări de sute de kilometri, în condițiile în care am fi putut evolua și cu formații din Vâlcea sau Dolj. Era altceva”, s-a plâns noul antrenor de distanţele mari pe care se va deplasa echipa, anunţând şi obiectivul stabilit de conducere: „Când am venit la echipă, am stabilit cu conducerea Gilortului că obiectivul este salvarea de la retrogradare. La echipă mai erau patru jucători, ultimii fotbaliști au venit pe ultima sută de metri, iar doi-trei s-au reîntors. E foarte greu să facem transferuri, pentru că perioada până la începerea sezonului este scurtă”.

Printre noutăţile din lotul Gilortului se numără jucătorii Alexandru Cuțitoiu (ACSO Filiași), Gabriel Răzvan Viespe (ACSO Filiași), Ionuț Gîlcescu (Petrolul Bustuchin), Mario Ioana (CSM Alexandria) și Cristian Stegaru (Petrolul Bustuchin).

Jucătorii de care echipa s-a despărțit în această vară sunt Dragoș Constantinescu, Vlad Popa, Robert Bubuioc (toți trei plecați la ACSO Filiași), Constantin Roncea (CSM Deva), Daniel Cocină (Jiul Petroșani), Cătălin Afrim (Pandurii Târgu Jiu), Daniel Unguru, Leonardo Căldăraru și Mario Lipianu.

Vizualizări: 523

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: