Gestul lui Alex Crețu după meciul Sepsi – Universitatea Craiova

Alex Crețu a fost cel care a risipit din emoțiile oltenilor pentru cele trei puncte din meciul cu Sepsi cu un gol superb. Acesta a făcut un gest care i-a impresionat pe fani și a dat tricoul unui suporter special din galeria Universității Craiova. 

Oltenii au pus capăt seriei de cinci partide fără succes din Liga 1, la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi OSK. Alex Crețu a marcat pentru Universitatea Craiova, iar la sfârșitul partidei și-a oferit tricoul unui suporter special din galeria formației din Bănie care i-a încurajat în această deplasare.

Jovan Markovic, Elvir Koljic și Alex Crețu au marcat golurile Universității Craiova în deplasarea de la Sfântu Gheorghe. „Alb-albaștrii” au avut parte și de susținerea unei galerii numeroase cu Sepsi OSK, iar oltenii l-au răsplătit pe unul dintre suporterii.

La sfârșitul confruntării cu Sepsi OSK, Alex Crețu i-a dat tricoul său unui suporter special din Peluza Nord a Universității Craiova. Galeria „alb-albaștrilor” a străbătut aproximativ 300 de kilometri pentru a fi lângă favoriții lor.

„Îmi felicit echipa. Ne-am pregătit exemplar săptămâna aceasta. După meciul cu FCSB am avut ceva discuții între noi, sper că lucrurile s-au rezolvat. E important că am luat cele 3 puncte, cred că am pus osul la treabă. Am avut niște discuții care erau necesare în interiorul grupului nostru. Am primit gol pe greșelile noastre, pe cadoul nostru, la fel ca la fiecare meci. Goluri ușoare. Am întors scorul, dar la Sepsi niciun meci nu este ușor, au jucători de calitate. Sper să fie un nou început și să arătăm la antrenamentul de mâine la fel cum am arătat-o înainte de acest meci. Să o ținem tot așa”, a declarat Alex Crețu la sfârșitul confruntării dintre Sepsi Sfântul Gheorghe și Universitatea Craiova.

Confruntarea Sepsi – Universitatea Craiova, scor 1-3, le-a adus prima victorie a „alb-albaștrilor” după două luni, iar elevii lui Ivaylo Petev au mărturisit cum s-au motivat după eșecul cu FCSB. 

Gruparea din Bănie urmează să reia pregătirile pentru derby-ul studențesc cu U Cluj, unde nu se vor putea baza pe Alex Mitriță.

Vizualizări: 871

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: